1907201819:54
SLOGAN
26 Ιαν 2017
1555 Προβ.

Νάσος Σπυρόπουλος: ΔΕΝ ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΙΓΜΑ. ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΟΥ

b_150_100_16777215_00_images_rsz_A-STADIO-ARGIROUPOLIS.jpg

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού – Αργυρούπολης  αποφάσισε στις 25/1/2017 κατά πλειοψηφία, με σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων Κωνσταντάτου, Κορτζίδη,Βαζαίου και Λιάπη, την μετονομασία του μεγαλύτερου σταδίου της πόλης μας, του Α΄Σταδίου Αργυρούπολης σε Στάδιο Αργυρούπολης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ»(σημείωση μας στις 27-1-2017: εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε οτι μειοψήφισε ο κ. Νάσος Σπυρόπουλος. Κατά την συζήτηση του θέματος απεχώρησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου)

Από την παράταξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ» λάβαμε δελτίο τύπου που δημοσιεύουμε αυτούσιο, την εισήγηση του επικεφαλή της Νάσου Σπυρόπουλου, ο οποίος μειοψήφησε στο θέμα αυτό.  

Ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε για πολιτική υποκρισία, φαρισαϊσμό και εμπαιγμό του Δημότη, αναφέροντας ότι:

 «Ο νεκρός δεδικαίωται ως άνθρωπος, όχι όμως ως πολιτική διαδρομή την οποία σήμερα εδώ μέσα ως πολιτικό όργανο, Δημοτικό Συμβούλιο, καλούμεθα να κρίνουμε.

            Ο Γιώργος Κοσικίδης ξεκίνησε τη διαδρομή του στα δημοτικά δρώμενα το 1973 τοποθετημένος από το καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967, προσωπικότις τότε εμφορούμενη από τα “πιστεύω” της 21ης Απριλίου με δήμαρχο τον εκλιπόντα Παναγιώτη Αποστόλου.

            Κάτω από τα αποσπάσματα των πρακτικών της 1ης Ιουνίου 1973 και της 23ης Ιουλίου 1974 που σας μοίρασα υπογράφει για την εθνοσωτήριο κυβέρνηση ο Γιώργος Κοσικίδης κάτω από την υπογραφή του Παναγιώτη Αποστόλου υμνώντας την τότε κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου και του ταξίαρχου Ιωαννίδη.

            Χάνεται – εξαφανίζεται ο εκλιπών Γιώργος Κοσικίδης αμέσως μετά την πτώση της 21ης Απριλίου στα δημοτικά – πολιτικά δρώμενα, και εμφανίζεται μετά την πάροδο 20 ετών περίπου έτσι ώστε να έχει “ξεχαστεί” το όνομά του ως συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος της 21ης Απριλίου 1967.

            Αποφάσισε τότε να εισχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία και να πάρει μέρος στις εκλογές με τον χρησμένο από τη Ν.Δ. Γιώργο Θωμαΐδη.

            Μόλις κατοχύρωσε τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε η ώρα να γυρίσει την πλάτη στη Ν.Δ. και το 2002 αντί να στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο της Ν.Δ. Μ. Κωστάκη προσχωρεί στον χρησμένο του ΔΗΚΙ Τσαρπαλή.»

Το Δελτίο Τύπου της παρατάξεως "ΕΛΛΗΝΙΚΌ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ":

"Σήμερα μιλάμε και αναφερόμαστε σε ένα πολιτικό πρόσωπο και όχι στον άνθρωπο Κοσικίδη Γεώργιο που δεν κρίνεται εδώ μέσα στην ανθρώπινη διάστασή του αλλά ως πολιτική διαδρομή σε δημοτικό επίπεδο.

            Ο νεκρός δεδικαίωται ως άνθρωπος, όχι όμως ως πολιτική διαδρομή την οποία σήμερα εδώ μέσα ως πολιτικό όργανο, Δημοτικό Συμβούλιο, καλούμεθα να κρίνουμε.

            Ο Γιώργος Κοσικίδης ξεκίνησε τη διαδρομή του στα δημοτικά δρώμενα το 1973 τοποθετημένος από το καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967, προσωπικότις τότε εμφορούμενη από τα “πιστεύω” της 21ης Απριλίου με δήμαρχο τον εκλιπόντα Παναγιώτη Αποστόλου.

            Κάτω από τα αποσπάσματα των πρακτικών της 1ης Ιουνίου 1973 και της 23ης Ιουλίου 1974 που σας μοίρασα υπογράφει για την εθνοσωτήριο κυβέρνηση ο Γιώργος Κοσικίδης κάτω από την υπογραφή του Παναγιώτη Αποστόλου υμνώντας την τότε κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου και του ταξίαρχου Ιωαννίδη.

            Χάνεται – εξαφανίζεται ο εκλιπών Γιώργος Κοσικίδης αμέσως μετά την πτώση της 21ης Απριλίου στα δημοτικά – πολιτικά δρώμενα, και εμφανίζεται μετά την πάροδο 20 ετών περίπου έτσι ώστε να έχει “ξεχαστεί” το όνομά του ως συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος της 21ης Απριλίου 1967.

            Αποφάσισε τότε να εισχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία και να πάρει μέρος στις εκλογές με τον χρησμένο από τη Ν.Δ. Γιώργο Θωμαΐδη.

            Μόλις κατοχύρωσε τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε η ώρα να γυρίσει την πλάτη στη Ν.Δ. και το 2002 αντί να στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο της Ν.Δ. Μ. Κωστάκη προσχωρεί στον χρησμένο του ΔΗΚΙ Τσαρπαλή.

            Προκειμένου να πάρει μια καρέκλα, προφανώς εκείνη του αντιδημάρχου, όπως και έγινε.

            Αργότερα δεν δίστασε να προσχωρήσει στον χρησμένο στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και σημερινό δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.

            Εδώ μέσα στο ΔΣ υπάρχουν Δημ. Σύμβουλοι με αρνητικό πρόσημο, με θετικό πρόσημο και με μηδενικό πρόσημο.

            Κύριοι συνάδελφοι με αρνητικό πρόσημο, πόση υποκρισία μπορεί να υπάρχει για να ψηφίζετε σήμερα έναν πρώην συνεργάτη της 21ης Απριλίου τιμώντας τον, ενώ πριν λίγους μήνες καταψηφίσατε τον άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Αποστόλου μη αναρτώντας την φωτογραφία του για ιστορικούς και μόνο λόγους στην αίθουσα του ΔΣ. Αλλά εσείς αγαπητοί κύριοι έχετε αρνητικό πρόσημο ως Δημ. Σύμβουλοι και δικαιούστε τα πάντα γιατί συμπεριφέρεστε πολιτικά ανάλογα.

            Κύριοι συνάδελφοι με θετικό πρόσημο σας παρακαλώ να μην επιτρέψετε άλλες τέτοιες πολιτικές διαδρομές όπως εκείνη του Γιώργου Κοσικίδη. Θα επικροτείτε με την ενθάρρυνσή σας αυτή τους νέους στο “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” ή “τα πάντα για μια καρέκλα”;

            Κύριοι με μηδενικό πρόσημο σας λέγω μόνο τούτο “Προτιμώ να πεθάνω θαρραλέος, αξιοπρεπής και λέγοντας την αλήθεια παρά να ζήσω χωρίς τιμή, χωρίς αξιοπρέπεια όντας υποκριτής, να ζήσω στη ζωή όπως ζουν οι δηλοί”.

            Δυστυχώς δεν επικρατούν άνθρωποι με υψηλό ήθος και αγάπη για το δίκαιο όπως ο Πολυζωίδης και ο Τιρτσέτης, οι δικαστές στη δίκη του Κολοκοτρώνη αλλά επιπλέον οι άγνωστοι για την ιστορία τρεις προδότες δικαστές που καταδίκασαν τον Κολοκοτρώνη.

            Αλλά αγαπητοί συνάδελφοι με θετικό, με αρνητικό και με μηδενικό πρόσημο, “τον χρυσό κι αν τον λιώσεις χρυσός θα παραμείνει”.

            Με την ψήφο μου δεν θα νομιμοποιήσω την πολιτική υποκρισία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ή η ιστορία επιλέγει τη λήθη ή η ιστορία παραμένει ζωντανή στο διηνεκές του χρόνου.

ΔΕΝ ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΙΓΜΑ. ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΟΥ.

            Όσον αφορά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλό θα ήταν να πληροφορείστε πιο προσεκτικά.

            Ο κύριος Βάσιος έναν όρο έθεσε μόνο στο ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ για να ψηφίσει “ΝΑΙ”, να ενημερωθούν τα σωματεία.

            Η πολιτική υποκρισία περισσεύει, ο φαρισαϊσμός μεσουρανεί και η δειλία διαφεντεύει. Τώρα συνάδελφοι και με τα τρία πρόσημα ΨΗΦΙΣΤΕ, κάντε το δημοκρατικό σας καθήκον!!!

            Εμπρός λοιπόν.

Και κάτι άλλο κύριε πρόεδρε, πόσο Δημοκρατία έχουμε; Κοιτάξτε και στο ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο ποιοι και πόσοι απεχώρησαν για να μην ψηφίσουν. Τι χαρακτηρισμό θα δίνατε σ'αυτούς;

            Πρόταση της παράταξης Ελληνικό – Αργυρούπολη Πρώτη Πόλη :

Ένας άνθρωπος που είναι γέννημα θρέμμα της Αργυρούπολης, που ασχολήθηκε με τον αθλητισμό όσο κανείς άλλος, ένας άνθρωπος που τίμησε τον αθλητισμό από τις θέσεις που εξελέγει, πανελλαδικής εμβέλειας στον αθλητισμό, ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε με τα κοινά της Αργυρούπολης έχοντας πολιτικό ήθος και πολιτική συνέπεια, ένας άνθρωπος που δεν έτρεχε από “χωρίον εις χωρίον” πολιτικώς για να πάρει θέσεις και καρέκλες είναι ο Γιώργος Θωμαίδης.

            Επειδή και στο Δημόσιο ολοκλήρωσε την καριέρα του με επαίνους και συγχρόνως η διακριτική παρουσία του στην πόλη μας την Αργυρούπολη ήταν και είναι μόνο για θετικά πράγματα.

            Επειδή από τις θέσεις που υπηρέτησε ως αιρετός ήταν άψογος πρέπει και οφείλουμε αν και είναι εν ζωή να δοθεί το όνομά του στο Α' Στάδιο Αργυρούπολης όπως σε ανάλογες περιπτώσεις π.χ. όπως στη Θεσσαλονίκη το “Νίκος Γκάλης”.

            Στο όνομά του θα τιμηθεί η μακρά προσφορά στα κοινά του Δήμου μας και η οικογένειά του (ο πατέρας του διετέλεσε κοινοτάρχης Αργυρούπολης).

Σας επισυνάπτουμε τα έγγραφα που μοιράστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούν αποφάσεις της 1/6/1973 και 23/7/1974 και φαίνεται καθαρά η συμμετοχή του Γεωργίου Κοσικιίδη την περίοδο της Επταετίας"

b_150_100_16777215_00_images_kosikidis_1.jpg

 

 b_150_100_16777215_00_images_kosikidis_2.jpg

embed video plugin powered by Union Development

COUROS FOOTBALL CLUB

 

     

Από τον Νίκο Γραμμένο.

Στο αθλητικό κέντρο Couros football club σε ένα καταπληκτικό , γραφικό και όμορφο χώρο στο Κάτω Ελληνικό, μέσα στο πράσινο αποτελούμενο από δυο γήπεδα ποδοσφαίρου καθώς και υπαίθριο χώρο με φουσκωτά και παιχνίδια διοργανώνουμε τα πιο αξέχαστα..........παιδικά πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους με ποδόσφαιρο, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις!!!!!!!

Σκοπός μας είναι η αποκορύφωση του παιχνιδιού και η ευτυχία των παιδιών που θα ζήσουν τις στιγμές αυτές.

Στο Couros footballclub δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά έναν ολόκληρο κόσμο από την αρχή!

Με την φαντασία των παιδιών και το παιχνίδι με το γέλιο και την χαρά πηγαίνουμε κάθε φορά σε νέους τόπους. Μια λέξη, ένα τραγούδι, μια ζωγραφιά, ένα παιχνίδι και το ταξίδι στο παιδικό πάρτυ ξεκινά! 

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη του Couros football club προσφέρουμε υπηρεσίες ψυχαγωγίας και εκμάθησης ποδοσφαίρου.

Σκοπός είναι το παιδί να εκφραστεί με το δικό του τρόπο, να καταλάβει,  να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, να κατανοήσει τις σχέσεις του με τα αλλα παιδιά.. 

Το παιχνίδι είναι το βασικό στάδιο μάθησης για τα παιδιά.

Είναι ένα τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης, είναι μια μαγευτική διαδικασία με την οποία  εξοικειώνεται και διαπλάθετε ο χαρακτήρας του .  Κινείται σε τρία επίπεδα για το παιδί το ψυχολογικό, το κοινωνικό, το παιδαγωγικό. 

Τέλος, με τον Αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ενθαρρύνετε η συμμετοχή σε μια κοινή δράση.

Στο χώρο  λειτουργεί  Ακαδημία ποδόσφαιρου για παιδιά από 4-16 ετών με την συνεργασία των Χουάν Ραμόν.Ροτσα και  Νονι Λιμα

      

 

Επικαιρότητα

article thumbnail ΜΕ 60 ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, 51 ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΦΟΡΗΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Με 14 νέα αυτοκίνητα τύπου SUV, δύο επιβατικά αυτοκίνητα εννέα θέσεων, εννέα μοτοσικλέτες, 35 αστυνομικά αυτοκίνητα, 51 πομποδέκτες και δέκα φορητά ραντάρ εξοπλίζει την Ελληνική Αστυνομία στην Κεντρική Μακεδονία η Περιφέρεια. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, υπέγραψε την προμήθεια των...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Απόψεις

article thumbnail Κανίβαλοι ποντικοί – κανίβαλοι πολιτικοί και πολίτες;
  γράφει ο  Ευάγγελος Αθανασιάδης*                 Ας ασχοληθούμε σήμερα, αρχικά, με μία χαλαρή περιγραφή ζωολογίας. Όπως είναι γνωστό, o χοίρος και το Ινδικό χοιρίδιο (θα λέγαμε ένα είδος ποντικιού), είναι τα καλύτερα πειραματόζωα, για κάθε είδους έρευνα, όπως η φαρμακολογία, η γενετική και η χειρουργική.             Αυτό, γιατί το 99% των γονιδίων του ανθρώπου, προσομοιάζουν με του χοίρου και του...
Διαβάστε περισσότερα στοΆρθρα - Απόψεις  

Αξιζει να το δείτε!

article thumbnail O εφευρέτης του World Wide Web μιλά για το «φιάσκο του Facebook»
«Αν κοιτάξετε το Facebook και το Twitter ο κόσμος συχνά δεν είναι ένα ωραίο μέρος για να βρίσκεται κάποιος». Με τη χαρακτηριστική αυτή φράση, ο εφευρέτης του World Wide Web (www), Σερ Τίμοθι Μπέρνερς-Λι (Sir Timothy Berners-Lee), μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη θεμελίωση της σύγχρονης...
Διαβάστε περισσότερα στοΑξίζει να το δείτε!  

Πολιτισμός

article thumbnail Θάνος Αθανασόπουλος Τα χρυσόψαρα και άλλα 49 ανεκδιηγήματα
  Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Πικραμένος» το βιβλίο του Θάνου Αθανασόπουλου «Τα χρυσόψαρα και άλλα 49 ανεκδιηγήματα. 49+1 ιστορίες». Ή καλύτερα 50 μικρά, περίεργα και πρωτότυπα ανεκδιηγήματα. Μια γλώσσα πηγαία και άμεση, χωρίς τις περιττές φαμφάρες του λογοτεχνικού λόγου, που έρχεται να...
Διαβάστε περισσότερα στοΠολιτισμός  

Πρωτοσέλιδα

Πρόβλεψη Καιρού

Κατατόπους συνεφιασμένη

32°C

Αθήνα

Κατατόπους συνεφιασμένη
Υγρασία: 30%
Άνεμος: SSE στα 22.53 χλμ/ω
Παρασκευή
Κυρίως ηλιόλουστη
25°C / 33°C
Σάββατο
Ηλιόλουστη
22°C / 32°C

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι


Φαρμακεία/Νοσοκομεία

Κίνηση σε δρόμους

Γ.Δ. X.A.A. & Μεγάλες Μετοχές

Ταινίες στην Τηλεόραση