1907201819:55
SLOGAN
01 Φεβ 2017
1531 Προβ.

Στο Φως του Φεγγαριού και στην Σκιά του Ηλίου οι διεκδικήσεις του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης;

b_150_100_16777215_00_images_rsz_akrotiri_agiou_kosma.jpg

γράφει ο Γιώργος Καϊπλάνης , τ. Σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Ελληνικού

Είναι γεγονός ότι στην πολιτική το μόνο βέβαιο στοιχείο είναι η έκπληξη .

Δηλώνω ειλικρινή έκπληξη στην προσπάθεια μου να παρακολουθήσω τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντατο και τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη να επιδίδονται σε ενέργειες αμφισβήτησης των συνόρων των Δήμων που ηγούνται.

Με έγγραφα για τα όρια στην Κτηματολόγιο Α.Ε από τον Δήμο Αλίμου, με τοποθετήσεις, απαντήσεις και Δελτία Τύπου.

Για τα σύνορα!

Σαν τσέλιγκες - τσιφλικάδες στην αθάνατη ελληνική επαρχία.

Εδώ είναι το σύνορο μου, όχι εκεί είναι το δικό σου.

Επαρχιωτισμός. Πραγματικός επαρχιωτισμός.

Για να το πιάσουμε το θέμα από την αρχή.

Ας ξεδιπλώσουμε το κουβάρι.

Στο Δ.Σ Ελληνικού-Αργυρούπολης ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντατος σε κατάσταση έκρηξης διεμήνυσε ότι θα διεκδικήσει στα γεωγραφικά ορια του Δήμου μας το Ακρωτήρι, περιοχή του Αλίμου αλλά και την παραλία! και τον Άγιο Κοσμά!

Τι θα διεκδικήσει; από ποιον και γιατί; 

Τα διοικητικά όρια τα οποία όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης στον http://airetos.gr/  ότι το « Εθνικό Κτηματολόγιο καταχώρισε στους χάρτες του εν μέρει εσφαλμένα τα διοικητικά όρια του Δήμου. Μάλιστα συμφωνεί με την πρόθεση του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού για προσφυγή στο Υπουργείο Εσωτερικών.»
Από τον Άλιμο, το Ακρωτήρι;

Ο Άγιος Κοσμάς και η παραλία του Αγίου Κοσμά είναι εντός του Ελληνικού .

Το ξέχασε άραγε ο κ. Κωνσταντατος όταν το συμπεριέλαβε στη τοποθέτηση του στο Δ.Σ?

Διεκδικεί εμφανώς ο ίδιος περιοχές του ή γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε οι Πολίτες.

Δηλώνει από βήματος Δ.Σ ότι θα  διεκδικήσει το Ακρωτήρι.!!!

Η περιοχή που αναφέρετε ο κ. Κωνσταντατος ήταν γνωστή κατά την αρχαιότητα ως Κωλιάδα Ακρα.

Γεωγραφικά όρια Αλίμου το γνωστό Ακρωτήρι και για το Ελληνικό η απόληξη του Δήμου μας στα όρια των Αιγυπτιωτών.

Ιδιοκτησία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εντός του αναπτυξιακού πλάνου του Επενδυτή και της ανάπλασης π. Αεροδρομίου και της Παραλίας.

Κατά συνέπεια κάτι το οποίο δεν ειπώθηκε στο Δ.Σ του Δήμου μας, είναι τι θέλει να κάνει ο κ. Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης για την αξιοποίηση του χώρου όπως λεγόταν παλαιότερα ή επενδυτική δραστηριότητα όπως λέγετε σήμερα ,στον χώρο του Ελληνικού, που πρέπει να συμπεριλαβει και την πολιτιστική του αξιοποίηση / επένδυση.

Θα απαιτήσει κάτι τέτοιο από τον Επενδυτή ή θα ξαναζήσουμε ημέρες δόξας Κορτζιδη, τότε που έριχνε τα κάγκελα και άνοιγε την παραλία?

Σε τι ωφελεί σήμερα να ανοίγει μέτωπο με τον Αλιμο; Θα κερδίσουμε κάτι;

Αν είναι να κερδίσουμε ας το πει να το μάθουμε και εμείς και να είναι σίγουρος ότι οι Πολίτες θα είμαστε μαζί του όπως ήμασταν άλλωστε και επί Κορτζιδη για την ελεύθερη πρόσβαση μας στην Παραλία.

Βέβαια, αν κερδίσει τον χώρο γεωγραφικά, οφείλει να απαντήσει τι ανταποδοτικότητα θα υπάρξει από τον Επενδυτή?

Βλέπετε, έχω μείνει στην ομιλία του κ. Κωνσταντατου στην Βουλή στις 20-9-2016 , υπερτόνισε ότι καμία επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν λυθούν ζητήματα του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και ερωτά από βήματος της Βουλής ποιος έχει ξεκαθαρίσει το αυτοδιοικητικό πλαίσιο.

Στις 24 Ιουνίου 2016 στο http://www.iapopsi.gr/ αναφέρονται τα εξής:

« Οι δήμαρχοι

Με το ψήφισμα φαίνεται να συμφωνούν τόσο ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, όσο και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, οι οποίοι ζητούν επανειλημμένως το περιεχόμενο των μελετών και των σχεδίων για το τι πρόκειται να γίνει στις εγκαταστάσεις τού πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, χωρίς να έχουν λάβει καμία απάντηση. Εδώ όμως προκαλεί τεράστιο ερωτηματικό το πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν οι δύο δήμαρχοι και ο τρίτος της παρέας, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, να ενημέρωσε αναλυτικά το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ανακοινώνοντας παράλληλα τις διεκδικήσεις του δήμου του.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως οι δήμαρχοι Γλυφάδας και Αλίμου ήλπιζαν ότι το «φιλέτο» θα μοιραστεί στα τρία. Κάτι που δεν ισχύει, καθώς η περιοχή ανήκει σε ποσοστό 85% στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και μάλιστα, όταν ήταν σε λειτουργία ο αερολιμένας, πλήρωνε δημοτικά τέλη στο Ελληνικό. Το ίδιο επιθυμεί να γίνει και τώρα η Lamda, καθώς θεωρεί ότι είναι πιο εύκολη η συνεργασία με έναν δήμο, παρά με τρεις. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, τα σπίτια που θα χτιστούν από τους επενδυτές στο παλαιό αεροδρόμιο θα ανήκουν στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ και τα μαγαζιά θα παίρνουν τη σχετική άδεια λειτουργίας από τον ίδιο δήμο.

Τι διεκδικεί ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Όπως ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Κωνσταντάτος, ήδη η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει ξεκαθαρίσει τις βασικές διεκδικήσεις. Αυτές είναι:

# Η δημιουργία ιδιόκτητου, κλειστού τύπου Σταθμού Διαχείρισης Απορριμμάτων και δημιουργία νόμιμης μεταφόρτωσης. Οι σταθμοί αυτοί να καλύπτουν τις ανάγκες της πόλης αλλά και του επενδυτή.  Έχει ζητηθεί, επίσης, η κατασκευή ενός σύγχρονου αμαξοστασίου για τα δημοτικά αυτοκίνητα μέσα στον χώρο της επένδυσης και η κατασκευή ενός «πράσινου σημείου» συλλογής ανακυκλώσιμων απορριμμάτων. Ετέθη η πιθανότητα κατασκευής μονάδας παραγωγής ρεύματος από την αξιοποίηση των απορριμμάτων.

# Νέο πολεοδομικό σχέδιο για την πόλη που στα «πόδια» της θα πραγματοποιηθεί η επένδυση ύψους 8 δισ. ευρώ.

# Νέο δημαρχιακό μέγαρο εντός του αεροδρομίου όπου θα εδρεύει ο δήμος.

# Ζητήθηκε να ενταχθεί στα σχέδια του επενδυτή η σύνδεση του βουνού με την υπό ανάπλαση παραλία του Ελληνικού και του υπό διαμόρφωση Μητροπολιτικού Πάρκου με ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο, να αναπλαστεί ήπια και να αποτελέσει μια εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας για τον επισκέπτη.

# Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ζητά τη διαχείριση του πάρκου και της ελεύθερης παραλίας, με την είσπραξη ανάλογων ανταποδοτικών τελών. Το Μητροπολιτικό Πάρκο να είναι δημόσιο και ανοιχτό για όλους τους κατοίκους της Αττικής και τους επισκέπτες του.

# Δημιουργία Αθλητικού Πάρκου με τη μεταφορά των Ολυμπιακών γηπέδων εντός του δήμου. Τα κλειστά γήπεδα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να μεταφερθούν σε άλλο μέρος του αεροδρομίου ή εντός του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

# Είσπραξη δημοτικών τελών: Τα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας πρέπει να είναι θέμα αποκλειστικής ευθύνης του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης όπως συμβαίνει τα τελευταία 75 χρόνια.

# Δημιουργία νέων εγκαταστάσεων για τα σωματεία ΑΜΕΑ Ερμής, Αμυμώνη, Ποντίων, Κρητών και άλλων σωματείων και την απαλλαγή τους από τα επαίσχυντα πρόστιμα που τους επεβλήθησαν από προηγούμενες διοικήσεις τής «Ελληνικόν Α.Ε.».

# Δέσμευση του επενδυτή για συγκεκριμένο ποσοστό θέσεων εργασίας από την τράπεζα ανέργων του δήμου και σαφή προτίμηση σε τοπικές τεχνικές και εργολαβικές εταιρείες ώστε να ενισχυθεί η τοπική αγορά.»

Μέχρι σήμερα τι έχουμε κερδίσει ως Δήμος από τις Διεκδικήσεις που εθεσε ο κ. Κωνσταντατος. Υπάρχει έστω και μια που να έχει γίνει αποδεκτή;

Βάζω θέματα;

Πώς να μην βάζω όταν διαβάζω την ανάρτηση της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» Παράταξης του κ. Κωνσταντατου για το θέμα.

Σας την παραθέτω

«Ευτυχώς που το Ελληνικό έχει Δήμαρχο τον Κωνσταντάτο ! 
Ούτε μία σπιθαμή γής δεν θα χάσει το Ελληνικό!

Το 2013 ο Δήμος Αλίμου έκανε την αίτηση για αλλαγή ορίων με τον Δήμο μας.
Δήμαρχος τότε ο Χρήστος Κορτζίδης ο οποίος δεν αντέδρασε καθόλου (έκανε πορείες και δεν προλάβαινε ή ως συνήθως δεν κατάλαβε τι έγινε ). Δεν αντέδρασε επίσης ποτέ γιατί είχε την λογική πως το αεροδρόμιο ανήκει σε όλους άρα να το διαχειριστούμε από κοινού σε όλα τα θέματα και όπως γράφει στην εφημερίδα του υπερασπιζόμενος ουσιαστικά τα συμφέροντα των άλλων δήμων που τους αποκαλεί κουτόφραγκους γιατί ο Κωνσταντάτος θέλει να τους πάρει ενοίκιο και στα σκουπίδια. Μας θυμίζει η συμπεριφορά του την περίφημη φράση το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!
Τώρα που ο Δήμος Αλίμου επανήλθε και ζητάνε με την Γλυφάδα τα μισά Σούρμενα αντί να αντιδράσει ο Σουρμενιώτης Κορτζίδης και η παράταξη του με μια δυναμική ανακοίνωση και να προασπιστούν τα συμφέροντα του Ελληνικού και του λαού του που τόσα χρόνια έχασαν πολλά σε σχέση με τους άλλους δήμους, αντί να σταθεί δίπλα στον Δήμαρχο που παλεύει για το αυτονόητο, βρίζουν τον Κωνσταντάτο στην χυδαία εφημερίδα τους γιατί ακουσον άκουσον μάλωσε με τους ομορους δημάρχους που έβγαζε και φώτο μαζί τους ( αυτά γράφει στην εφημερίδα) γιατί αρνείται να μοιραστεί το αεροδρόμιο και άρα ζημιώνει τον δήμο για χατήρι του επιχειρηματία.

Ναι Χρήστο Κορτζίδη θα μαλώσει με όποιον αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνικού που εσύ ως δήμαρχος τους έμαθες πως τους ανήκει εξίσου και ευτυχώς που το Ελληνικό έχει δήμαρχο τον Κωνσταντάτο και όχι εσένα γιατί και την Επένδυση στηρίζει που εσύ πολεμάς και ούτε μία σπιθαμη γης δεν θα πάρουν όσοι θυμήθηκαν από το 1939 να αλλάξουν τα διοικητικά μας όρια.
Το Ελληνικό Αργυρούπολη έχουν το 90% της επικράτειας του αεροδρομίου που θα γίνει η επένδυση που τόσο λυσσαλέα πολεμάει η μίζερη παράταξη Κορτζίδη και δεν θα πάρει από τα διοικητικά μας όρια κανείς απολύτως τίποτα.»

Συνεχίζοντας σας παραθετω την τοποθετηση στο http://airetos.gr/  του Δημάρχου κ. Κονδύλη

«Την απάντησή του στις αναφορές οι οποίες έγιναν στη συνεδρίαση 

Διαβάστε την απάντηση του Δημάρχου

Αγαπητέ ΑΙΡΕΤΕ,

Διάβασα με προσοχή τη δημοσίευσή σας στις 26/1/2017, σχετικά με την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργυρούπολης και τις αναφορές που έγιναν ότι δήθεν ο Δήμος Αλίμου διεκδικεί να αλλάξουν τα διοικητικά του όρια με τον Δήμο Ελληνικού. 
Σε σχέση με το δημοσίευμα αυτό, και για την πληρέστερη ενημέρωση δική σας και των αναγνωστών σας, επιτρέψτε μου να θέσω σε γνώση σας τα ακόλουθα:
Τα όρια Δήμων Αλίμου – Ελληνικού έχουν καθοριστεί με την Απόφαση 56/1939 του Διοικητικού Δικαστηρίου Ορίων. Έκτοτε τα όρια αυτά δεν έχουν αλλάξει, ούτε έχουν αμφισβητηθεί ποτέ, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από το Ελληνικό. 
Στα διοικητικά όρια του Δήμου Αλίμου, όπως αυτά καθορίζονται με την παραπάνω Απόφαση, περιλαμβάνεται ο Άγιος Κοσμάς (Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά), καθώς και τμήμα του πρώην Αεροδρομίου. 
Το Εθνικό Κτηματολόγιο καταχώρισε στους χάρτες του εν μέρει εσφαλμένα τα διοικητικά όρια του Δήμου μας. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε αιτηθεί τη διόρθωσή τους. Αυτό που ζητάμε, δηλαδή, από το Κτηματολόγιο είναι να απεικονίσει ορθά τα υφιστάμενα και αδιαμφισβήτητα νόμιμα όριά μας και όχι να τα τροποποιήσει. 

Κλείνοντας, επισημαίνω ότι ο Δήμος μας θεωρεί ορθή την πρόθεση του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού για προσφυγή στο Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να αρθεί κάθε παρεξήγηση, αμφισβήτηση ή σφάλμα σχετικά με τα διοικητικά όρια των δύο πόλεων.
Εξυπακούεται, τέλος, ότι το ζήτημα της επένδυσης στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού – Αγ. Κοσμά (πρώην Αεροδρόμιο) αφορά άμεσα τόσο τους 3 Δήμους, μέσα στα όρια των οποίων βρίσκεται ο χώρος (Άλιμος, Αργυρούπολη-Ελληνικό, Γλυφάδα), όσο και την Περιφέρεια Αττικής, το Ελληνικό Δημόσιο και τον Επενδυτή. 
Απαιτείται συνεργασία και συνεννόηση ανάμεσα σε όλους για πολλά και σοβαρά ζητήματα που εξακολουθούν να εκκρεμούν. 

Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία,

Ανδρέας Κονδύλης
Δήμαρχος Αλίμου »

Τελειώνοντας σημειώνω ότι επί του παρόντος δεν θα επεκταθώ άλλο .

Οι συγκρίσεις των απόψεων  δικές σας.

 

Πηγή  Φωτογραφίας: https://www.google.gr  ΕΙΚΟΝΕΣ

Ρητή Δήλωση: Σε περίπτωση που απαιτηθεί από την πηγή αφαίρεση του άρθρου από την σελίδα μας,αφαιρούμε άμεσα το άρθρο και τη φωτογραφία.

 

 

 

COUROS FOOTBALL CLUB

 

     

Από τον Νίκο Γραμμένο.

Στο αθλητικό κέντρο Couros football club σε ένα καταπληκτικό , γραφικό και όμορφο χώρο στο Κάτω Ελληνικό, μέσα στο πράσινο αποτελούμενο από δυο γήπεδα ποδοσφαίρου καθώς και υπαίθριο χώρο με φουσκωτά και παιχνίδια διοργανώνουμε τα πιο αξέχαστα..........παιδικά πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους με ποδόσφαιρο, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις!!!!!!!

Σκοπός μας είναι η αποκορύφωση του παιχνιδιού και η ευτυχία των παιδιών που θα ζήσουν τις στιγμές αυτές.

Στο Couros footballclub δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά έναν ολόκληρο κόσμο από την αρχή!

Με την φαντασία των παιδιών και το παιχνίδι με το γέλιο και την χαρά πηγαίνουμε κάθε φορά σε νέους τόπους. Μια λέξη, ένα τραγούδι, μια ζωγραφιά, ένα παιχνίδι και το ταξίδι στο παιδικό πάρτυ ξεκινά! 

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη του Couros football club προσφέρουμε υπηρεσίες ψυχαγωγίας και εκμάθησης ποδοσφαίρου.

Σκοπός είναι το παιδί να εκφραστεί με το δικό του τρόπο, να καταλάβει,  να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, να κατανοήσει τις σχέσεις του με τα αλλα παιδιά.. 

Το παιχνίδι είναι το βασικό στάδιο μάθησης για τα παιδιά.

Είναι ένα τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης, είναι μια μαγευτική διαδικασία με την οποία  εξοικειώνεται και διαπλάθετε ο χαρακτήρας του .  Κινείται σε τρία επίπεδα για το παιδί το ψυχολογικό, το κοινωνικό, το παιδαγωγικό. 

Τέλος, με τον Αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ενθαρρύνετε η συμμετοχή σε μια κοινή δράση.

Στο χώρο  λειτουργεί  Ακαδημία ποδόσφαιρου για παιδιά από 4-16 ετών με την συνεργασία των Χουάν Ραμόν.Ροτσα και  Νονι Λιμα

      

 

Επικαιρότητα

article thumbnail ΜΕ 60 ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, 51 ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΦΟΡΗΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Με 14 νέα αυτοκίνητα τύπου SUV, δύο επιβατικά αυτοκίνητα εννέα θέσεων, εννέα μοτοσικλέτες, 35 αστυνομικά αυτοκίνητα, 51 πομποδέκτες και δέκα φορητά ραντάρ εξοπλίζει την Ελληνική Αστυνομία στην Κεντρική Μακεδονία η Περιφέρεια. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, υπέγραψε την προμήθεια των...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Απόψεις

article thumbnail Κανίβαλοι ποντικοί – κανίβαλοι πολιτικοί και πολίτες;
  γράφει ο  Ευάγγελος Αθανασιάδης*                 Ας ασχοληθούμε σήμερα, αρχικά, με μία χαλαρή περιγραφή ζωολογίας. Όπως είναι γνωστό, o χοίρος και το Ινδικό χοιρίδιο (θα λέγαμε ένα είδος ποντικιού), είναι τα καλύτερα πειραματόζωα, για κάθε είδους έρευνα, όπως η φαρμακολογία, η γενετική και η χειρουργική.             Αυτό, γιατί το 99% των γονιδίων του ανθρώπου, προσομοιάζουν με του χοίρου και του...
Διαβάστε περισσότερα στοΆρθρα - Απόψεις  

Αξιζει να το δείτε!

article thumbnail O εφευρέτης του World Wide Web μιλά για το «φιάσκο του Facebook»
«Αν κοιτάξετε το Facebook και το Twitter ο κόσμος συχνά δεν είναι ένα ωραίο μέρος για να βρίσκεται κάποιος». Με τη χαρακτηριστική αυτή φράση, ο εφευρέτης του World Wide Web (www), Σερ Τίμοθι Μπέρνερς-Λι (Sir Timothy Berners-Lee), μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη θεμελίωση της σύγχρονης...
Διαβάστε περισσότερα στοΑξίζει να το δείτε!  

Πολιτισμός

article thumbnail Θάνος Αθανασόπουλος Τα χρυσόψαρα και άλλα 49 ανεκδιηγήματα
  Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Πικραμένος» το βιβλίο του Θάνου Αθανασόπουλου «Τα χρυσόψαρα και άλλα 49 ανεκδιηγήματα. 49+1 ιστορίες». Ή καλύτερα 50 μικρά, περίεργα και πρωτότυπα ανεκδιηγήματα. Μια γλώσσα πηγαία και άμεση, χωρίς τις περιττές φαμφάρες του λογοτεχνικού λόγου, που έρχεται να...
Διαβάστε περισσότερα στοΠολιτισμός  

Πρωτοσέλιδα

Πρόβλεψη Καιρού

Κατατόπους συνεφιασμένη

32°C

Αθήνα

Κατατόπους συνεφιασμένη
Υγρασία: 30%
Άνεμος: SSE στα 22.53 χλμ/ω
Παρασκευή
Κυρίως ηλιόλουστη
25°C / 33°C
Σάββατο
Ηλιόλουστη
22°C / 32°C

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι


Φαρμακεία/Νοσοκομεία

Κίνηση σε δρόμους

Γ.Δ. X.A.A. & Μεγάλες Μετοχές

Ταινίες στην Τηλεόραση